Pagina 1 din 1

Regulament

Scris: 01 Apr 2008, 15:48
de Uncle-Sam
1100club.ro este un forum dedicat posesorilor si pasionatilor atat modelului de autoturism Dacia 1100, cat si modelelor Renault inrudite cu acesta (8, 10, Dauphine, Caravelle). Acest forum nu apartine marcii Renault sau Dacia si nu este aprobat de catre acestea.

Regulament:

1.Cand creati un topic, specificati in titlu despre ce masina/problema/idee, etc e vorba. (cum ar arata de exemplu la "cine suntem, cu ce ne laudam" o coloana intreaga de sus pana jos cu topicuri gen "masinutza mea", sau "batrana mea", etc.).
2. Sunt interzise reclamele sau spamul fara acordul administratorilor.
3. Este interzis atacul la persoana sau jignirea altui membru.
4. Regulamentul poate fi schimbat pe parcurs, in functie de cum evolueaza forumul. Modificarile vor fi postate fara a fi anuntate in vreun alt mod.
5. Fiecare utilizator are dreptul la un singur cont pe forum (sunt interzise clonele). Situatiile de exceptie vor fi clarificate cu administratorii/moderatorii
6. Utilizatorii isi asuma raspunderea pentru ce posteaza. Nu va putea fi invinuit altcineva pentru un post care nu-i apartine
7. Pentru a-si pastra contul, utilizatorii au obligatia de a accesa forumul cel putin odata la 12 luni. Nerespectarea duce la stergerea contului.
8. Nu se incurajeaza acumularea de posturi.
9. Dorim sa pastram o oarecare ordine in topicuri. Daca doriti sa creati un topic nou, asigurati-va ca nu exista deja unul pe aceeasi tema. Deasemenea, va rugam sa incadrati topicul in sectiunea potrivita.
10. Este interzis limbajul obscen si/sau rasist.
11. Postarea se va face conform gramaticii limbii romane (exceptie facand sectiunile destinate altor limbi). Este interzis limbajul de tip IRC, folosirea grupurilor de cuvinte ("k" in loc de "ca", "sh" in loc de "ş" (s), "tz" in loc de ţ (t)).
12. Descurajam generatia "CIP-TOBA-FILTRU SPORT" sau orice e legat de "tuning" de prost gust pentru acest gen de autoturisme (neoane, spoilere, praguri false, etc).
13. Avatarul, semnatura si userul nu trebuie sa aiba continut obscen, jignitor, rasist sau care ar putea afecta imaginea forumului.
14. Pentru o mai buna intelegere intre membri, va recomandam sa completati profilul (in special localitatea), marca si tipul masinii
15. Topicurile masinilor se vor crea dupa modelul celor existente, in format B-xx-ABC, unde xx are valori de la 01 la 999, pentru Bucuresti si valori de la 01 la 99 pentru restul judetelor tarii. Nu se fac exceptii de la regula.
16. Sugestiile si reclamatiile se fac la sectiunea "Probleme forum".
17. Utilizatorii proaspat inregistrati vor fi stersi daca timp de 6 luni de la activarea contului nu acceseaza forumul.
18. Inregistrarea presupune acordul cu acest regulament.
19. Este interzisa pornirea flame-urilor (instigarea la cearta). Se va sanctiona in functie de caz.
20.La categoria Bursa este obligatoriu sa se specifice, in cazul in care piesele respective au fost vandute/cumparate, valabilitatea acestora. Daca lista de piese este mai mare, se va specifica ce piese au mai ramas. Aceasta specificare va intra in obligatia celui/celei care a initiat respectivul topic. Nerespectarea acestei regului, se va sanctiona in functie de caz.
21. Este interzis off-topicul, in special la sectiunea BURSA.
22. Nu se iau in considerare cererile de stergere a posturilor/topicurilor proprii mai vechi de o saptamana de la data la care s-a cerut acest lucru. Utilizatorii au la dispozitie timpul standard in care-si pot edita sau sterge propriile postari/topicuri.
23. Pe forum nu se face politica. Cei care isi vor arata simpatii/antipatii politice, indiferent de culoarea politica, vor lua ban 7 zile, fara drept de apel.
24. Acumularea a 3 avertismente, va genera banare 10 zile, apoi la urmatoarea avertizare, banare 20 zile iar daca se va continua, la inca un avertisment, banare 30 zile si in final, daca userul in cauza nu intelege de vorba buna, banare definitiva [ in cadrul celor 90 zile, pina sa expire avertizarile insumate ]. Avertismentele se sterg automat dupa 90 de zile.
25. Imaginile se vor uploada pe www.photobucket.com,www.imagebam.com, www.dumpt.com sau alte site-uri similare. NU se vor accepta site-uri care afiseaza continut interzis minorilor. Se vor posta linkurile care vor afisa "image thumbnails", adica imaginile vor fi vizibile in format mic. Astfel, cei interesati de detalii le vor putea examina in format marit. Pentru a face acest lucru, urmariti tutorialul postare imagini.
De pe photobucket, sau alte site-uri care pot hosta imagini si au optiunea de SLIDESHOW, NU se va alege aceasta optiune, imaginile vizualizate de cei interesati, trebuie sa fie STATICE.
NU se accepta linkuri cu imagini catre alte site-uri / forumuri.
26. Nu se admite sub nici o forma, ascunderea numarului de inmatriculare a autovehiculului prezentat in poze, fie ca este masina cunoscuta sau necunoscuta de catre cel ce a facut/postat pozele. Aceasta regula intra in vigoare astazi, 20 IULIE 2012.
27. Acesta este un forum privat, care in consecinta isi poate rezerva dreptul de a alege utilizatorii care sa-l poata accesa.